NM Fiber Gel

Neglemakeriet Fiber Gel er en serie byggegele som er ekstra sterk og gir et lekkert resultat. Den er sterkere enn vår vanlige Builder Gel og Sculpting gel, uten at den er vanskeligere å fjerne. Det fine med vår Fiber Gel er at den er utviklet med en unik formula som gjør den allergivennlig uten å miste noen av sine fantastiske egenskaper. Den er selvutjevnende, samtidig som den har en konsistens som gir deg kontroll, og du unngår at den flyter utover. Varmen fra hendene påvirker geelens elastisitet og gjør den lett å legge med penselen. I kaldere romtemperatur vil den oppleves som fastere i krukken, men vil raskt endre seg til en mer flytende konsistens i kontakt med neglen. Fiber Gel er utmerket til negler i alle lengder og former, og er også et ypperlig valg som negleforsterker dersom man bare ønsker en sterkere utgave av egne negler! Den er også et godt valg for de med ødelagte eller nedbitte negler. 

SPESIELLE EGENSKAPER: HEMA og Di-Hema fri! 12+ FREE! Allergivennlig, soak off, selvutjevnende, utvider seg ikke ved herding, fleksibelt materiale, lett å file med lite pussestøv. 

Tilbakemeldinger fra våre kunder: ★Hands down den beste geleen jeg har jobbet med! En fryd! Perfekt konsistens; ikke for rennende, ikke for hard, og jeg rekker å spre og å forme neglen uten at det flyter utover. Med denne er det mye lettere å bygge fylde på apex (toppunktet). Miriam. ★Lettere å «dytte» på plass. Glir lettere fint ut over neglen. Og den stikker ikke under herding. Ulrikke.