FSM + NM Polish Gel

Klassisk gelelakk av ypperlig kvalitet, lett å legge, sitter perfekt helt til etterveksten gjør at du trenger å legge nytt. Kan kombineres med Builder Gel eller andre av Fengshangmeis geleserier om du ønsker en lengre negl, legg i så fall Polish Gel oppå Builder Gel før du avslutter med Top Coat. Hold flaskene unna sol og sterkt lys. For profesjonell bruk.

- En drøm å jobbe med! Den jevner seg ut selv på neglen, uten å flyte utover. Penselen er i perfekt størrelse, så man får lagd fine myke kanter. Jeg testet den ut på naturlige negler, og den sitter godt. Elise M.
- Kjempegod lakk for en veldig god pris. Har prøvd mange forskjellige merker gjennom årene, og dette er absolutt favoritten min. Har ingenting å utsette på denne! Eline S.
- Jeg har testet mye forskjellig av gellack, og dette merket har klart blitt en favoritt! Kjempefine, rimelige og pigmenterte farger som er lette å jobbe med og som sitter veldig godt på neglene uten å krakelere. Top coaten gjør at neglene holder seg utrolig glansfulle! Caroline S.L.

12+ FREE: Vegansk. Uten toluene, formaldehyde, formaldehyd-harpiks/resin, xylene, dibutylftalat, DBP, MMA, Camphor, parabener, parfyme, phthalates/ftalater, ethyl tosylamide, triphenyl phosphate og inneholder heller ingen stoffer som er forbudt i EU, ikke testet på dyr, inneholder ikke stoffer fra dyr.

For garantert riktig herding brukes Fengshangmeis gelelakker sammen med disse produktene: Non Acid Primer, Base Coat, Top Coat, UV LED-lampe med 48 watt, 30 sekunder herdetid. Bruk gjerne Gel Remover og Repair Cream for rask fjerning. Viskositet: 4000 mPas ved 25 grader.

BRUKSANVISNING FENGSHANGMEI COLOR POLISH GEL