Konad Gel Polish

En herlig gelelakk av aller beste kvalitet. Gulner ikke, absorberer støt og sprekker ikke. Den holder helt til neglen har vokst ut så mye at du må legge på nytt. Den er superlett å legge og superlett å fjerne og skader ikke naturneglen. Bare husk å se begge instruksjonsvideoene først, så vet du at du legger den riktig og fjerner den på riktig måte, da blir resultatet perfekt. Husk at den skal brukes sammen med Konads Base Gel, Top Gel og UV LED-lampe. Den er perfekt til ombré og du kan kombinere gelelakken med Konads geniale mønsterplater og Special Polish for å skape lekre mønster på null tid! Se og la deg inspirere.

Vårt beste tips for perfekt resultat: Herd alltid denne gelelakkserien i en UV LED-lampe fra Konad. Den gjennomherder ikke i vanlig UV-lampe. Unngå at overflaten bobler seg under herding, ikke legg for tykke strøk! UV-lyset kan ikke trenge igjennom tykke lag med gelelakk, så om det legges for tykt på, herdes bare overflaten. Overflaten vil da trekke seg sammen (boble seg), fordi gelelakken under overflaten fremdeles er myk og ikke har festet seg til naturneglen. Resultatet blir bulkete overflate og myk underside, og det kan i mange tilfeller være mulig å dra den av i store flak. Løsningen er å legge alle lagene i gelelakken svært tynt på, så tynt du klarer. Tørk gjerne av penselen på flaskekanten slik at den ikke drypper, og stryk på slik at det bare er et tynt lag før du herder i lampen. Legg to strøk av den fargede gelelakken om ikke ett strøk dekker nok. Perfekt resultat, og mer produkt igjen i flasken til neste gang!

Hvordan legge Konad Gel Nail Polish

Hvordan fjerne Konad Gel Nail Polish

  • Gunn Iren - Jeg kjøpte Konad Gel Polish hos dere, og er kjempefornøyd. Beste produktene jeg har prøvd. Anbefaler andre å prøve dem også.
  • Heidi  - Bestillte på onsdag, kunne hente pakken på posten i går, og nå er neglene klare. Super service, så fornøyd med startpakken Konad Gel Polish!
  • Vanessa - Anbefaler Konad Gel Polish på det varmeste! Har bestilt flere farger etter første gang jeg prøvde produktet. Disse lakkene dekker jevnt, er godt pigmenterte og superenkle å legge og å ta av igjen. Sliter heller ikke på naturneglen som flere typer gelelakk gjør.
  • Charlotte - Disse Konad-fargene er bare helt fantastiske! Aldri prøvd bedre, så fornøyd! Jeg skal ha alle fargene!

Hvordan bruke Special Polish

Konad Gel Nail Polish og mønster

 GELELAKKER & UTSTYR